perjantai 12. elokuuta 2016

Kesä 2016 häähumuisissa tunnelmissa

                            Kesä 2016 häähumuisissa tunnelmissa

Nousin aamulla aikaisin nauttimaan vielä tästä kesän viime hetkistä. Aamukaste on kastellut nurmikon ja ilmassa on jo syksyn tuoksua.

Tämä kesä on ollut aivan mahtava. Orchidea on saanut järjestää mitä upeimpia ja erilaisimpia häitä.

 Jo loppukeväästä vietettiin upeat New Yorkilaiset häät Hotelli Kämpissä . Hääpari oli aivan ihastuttava, samoin kansainväliset vieraat. Juhlat sujuivat upeasti ja niistä jäi varmasti ikimuistettava muisto niin hääparille, vieraille kuin minullekin.


                                                            Kuva Maria Hedengren
                                                            

                                                                 Kuva orchidea

                                                                       Kuva Orchidea

Kesäkuussa Orchidea puolestaan järjesti kesäisen kauniit häät Hämeenkylän Kartanolla. Teemaväreinä punaisen eri sävyt ja harmaa. Hääjuhlaan loihdittiin Pariisilaista kahvilatunnelmaa katulyhdyin ja karkkibuffetilla.



                                                                  Kuva orchidea


Heinäkuun helteet. Upea, aurinkoinen päivä hääjuhlalle merellä Helsingin edustalla. Romanttiset, kauniit häät kesän suosikkiväreissä, pastillisävyissä. Vaaleanpunainen, kermanvalkoinen ja hopea sopivat upeasti romanttisiin ja trendikkäisiin häihin.  Ripaus maalaisromantiikkaa täydentää tunnelman.

                                                             Kuva orchidea


                                                              Kuva orchidea


                                                                 Kuva Orchidea


                                                              Kuva Orchidea


Elokuun sotilashäät pidetään pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Valkoiset tuolihuput lilan värisillä tuolinauhoilla koristavat juhlasalia. Tanssilattian yläpuolelle ripustetaan lilanvärisiä pompomeja ja juhlatila valaistaan upein värein.
On vielä mainittava elokuun toiset häät,  jotka odottavat vielä vuoroaan. Suomalais-intialaiset häät. Yleisilme kaunis, intialaisia vivahteita kullansävyineen ja ripaus fuksian väriä. Oman erityispiirteensä tuo intialainen kulttuuri.


Otin esille tässä vain  nuo suurimmat hääkokonaisuudet mutta toki Orchidean kesään mahtuu myös muita hääjuhlia, joissa olen ollut mukana suunnittelemassa somistusta ja auttamassa toteuttamaan sitä. Mukaan mahtuu myös kihlajaisjuhlat, 40-synttärit, valmistujaiset ja paljon muuta. Lastenjuhlista mainittakoon pienen 2-vuotiaan pikku prinsessan Pieni Merenneito synttärit.



                                                               Kuva orchidea

Pahoittelen kuvien huonoa laatua, mutta myöhemmin laitan lisää kuvia Orchidean sivuille kunhan saamme ne valokuvaajilta.






2 kommenttia:

  1. Upeita juhlia. Olet kyllä aivan paras ja juuri oikealla alalla��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati, tämä työ on niin mielenkiintoista ja ihanaa joskin joskus aika haastavaa. Mutta, kun kaikki on valmiina,niin on ihana nauttia lopputuloksesta.

      Poista