keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Häävuosi 2018

                         
                               Upeaa uutta häävuotta 2018!

Pöydällä lojuu maalipurkkeja ja värikarttoja. Kangasmalleja ja listan kappaleita on siellä täällä. Päätin kokeilla tuota uutta kalkkimaalia, jota kaikki sisustuslehdet ovat niin kehuneet. Ainakin värisävyt ovat upeita ja tuloksena on himmeä mattapinta.

Kaiken tämän sotkun selittää tietenkin häämessuille valmistautuminen. Projekti alkaa aina ”vähän” myöhässä, sillä joulun pyhät sotkevat näitä businesskuvioita.


                                       Kuva vuoden 2017 Orchidean messupisteestä.
                                                          Photo Misomacura

Vuoden 2018 hääkauden avaa jälleen kerran upeat Mennään Naimisiin-messut Wanhassa Satamassa 13-14.01.2018. Tervetuloa poimimaan ideoita ja keskustelemaan häävinkeistä.
Nähdään Orchidean osastolla 139 E! Welcome! Välkommen!

Love me do-häätapahtuma jatkaa häähulinoita heti viikko Mennään Naimisiin messujen jälkeen. Huikea tapahtuma pidetään jälleen kerran Kaapelitehtaalla. Tällä kertaa Orchidea ei ole siellä mukana.  Sain vuoden lopussa kuitenkin yllärin eli  ilmoituksen siitä, että Orchidean blogi on valittu mukaan LMD blogikilpailun finaaliin. Huikeaa!

Tästä linkistä voi käydä äänestämässä eri kategorioitten blogeja. Orchidea on mukana kaupallisen blogin sarjassa. https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti