tiistai 7. lokakuuta 2014

HÄÄSUUNNITTELIJA ILMAN BLOGIA

Kuva: Mari Lehtisalo

Sama kuin haltiatar ilman taikasauvaa. Nyt on aika uudistua  ja  lähteä mukaan bloggarien maailmaan. Vähän huteralta tuntuu ainakin näin aluksi. Tietotekniikka kun ei ole sitä parhainta aluettani, mutta onneksi mainostoimistoni, ihana Sanna H ojentaa auttavan kätensä. Ja voinhan toki parannella sivujani myöhemminkin.

Intohimonani on häiden koko maailma. Rakastan juhlien ja häiden järjestämistä. Suunnittelu on luovaa ja antoisaa ja paras palkka on onnistuneet häät tai juhlat. Bling blingiä, mustaa ja valkoista, modernia tai vintagea... mikä sopii sinulle parhaiten. Ajatuksenani on jakaa teille vinkkejä, uusia trendejä niin maailmalta kuin täältä koto-Suomestakin sekä kuvia myös jo toteutuneista häistä.

Häämailma on valloittava, täynnä unelmia, mutta myös joskus kovaa businestakin. Mottonani on, että työnteosta pitää nauttia, iloita ja saada myös itsellekin uusia virikkeitä. 

Häiden lisäksi rakastan lapsia. Sydämeni sulaa Pikku B:stä, 7-vuotiaasta tulevasta delffiininkouluttajasta, 18-kuukautisesta tempperamenttisesta tytöntylleröstä sekä 2-kuukautisesta pikku prinsessasta (Raivoroope lempinimeltään, jos tuttipullo ei ole valmiina päiväunilta herättyä).  Intohimonani on myös lastenvaatteet. Mikäs sen ihananpaa kuin etsiä pikku tylleröille juhlamekkoja, asusteita ja kaikkea somaa ja kaunista.

Tervetuloa! Toivottavasti saan jaettua teille tietoa, taitoa, ihastusta ja joskus jopa vihastusta.

Fabulous time for wedding planning!
Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti