torstai 20. marraskuuta 2014

HÄÄMESSUT

Saavatko Häämessut pääsi pyörälle?Toissa yönä menin nukkumaan vasta yhden jälkeen yöllä ja niinhän siinä kävi, että nukkumatti  ei sitten enää heittänytkään unihiekkaa. Pöyhin tyynyä ja pyörin levottomana. Ajatukset karkasivat tuleviin häämessuihin. Apua... En ole vielä visioinut messusomistusta loppuun asti. Teemavärit on jo selvillä ja mielikuva hääteemastakin löytyy, mutta näin öiseen synkkään aikaan varjot valtaavat unettoman mielen. Onko kaikki rekvisiitta kunnossa? Entäs kukat? Löytyykö flyereita tarpeeks? Ja entäs se ihana suihkulähde, joka ei mahdu osastolle ja johon Orchidean budjettikaan ei riitä. Visiona olisi luoda unohtumaton, henkeäsalpaava puutarha... Mutta takaisin todellisuuteen. Unikin tuli muutamaksi aamuyön tunneiksi.

Aamun valjetessa kaikki tuntuu paremmalta. Hassua kuinka öinen tunnelma voi luoda ”painajaisia”. Messuosastohan on sen verran pieni, että siihen ei kovin paljon pysty rakentamaan. Tärkeintä on messujen tunnelma ja uusien ihanien hääparien tapaaminen.Orchidea on siis jälleen mukana tammikuun Wanhan Sataman Mennään Naimisiin messuilla, 10-11.01.2015. Olen innoissani. Tällä kertaa Orchidean pisteessä on mukana myös yhteistyökumppanini Kakkuhelmen hääkakkuja. En malta itsekään odottaa minkälainen unelmakakku sieltä on tulossa.Mennään Naimisiin messuilla vierailee tuhansia ja taas tuhansia hääpareja ja hääseurueita. Muotinäytökset ja ajankohtaiset infotilaisuudet ovat hyvin järjestettyjä. Ilmasta voi aistia kuplivaa jännitystä ja uuden odotusta. Morsiamet ja kaasot voivat viettää antoisan hääsuunnittelupäivän nauttien tunnelmasta, uusista ideoista ja poreilevasta shampanjasta. On myös ihana todeta, että yhä useampi tuleva sulhanenkin on mukana. Totuudenmukaisesti on kuitenkin mainittava, että joskus ruuhka-aikoina tunnelma saattaa kärsiä. Mukaan kannattaakin  ottaa hiukan malttia ja kärsivällisyyttä, niin päivästä tulee loistava.

Wanhan Sataman häämessut eivät suinkaan ole ainoat häämessut. Piristävänä uutuutena oli pari viikkoa sitten pidetyt Save The Date-messut. Varsinkin hääkirppis oli mielestäni loistava idea. Tosin pääsin piipahtamaan messuille vasta sunnuntaina, joten en tiedä missasinko parhaimmat hääkirpparitavarat. I Love Me –messuilla on puolestaan vuosittain Häät-lehden järjestämä ihastuttava hääosio.Ja sitten helmikuussa biletetään Love me Do messuilla. Orchidean puolesta harmi, että messut pidetään Turussa, mutta onhan kohtuullista, että sielläkin päin saadaan nauttia aivan uudenlaisesta  häämessutunnelmasta. Viime vuonna Suvilahden Kattilahallissa järjestettävissä messuilla sai aimo annoksen musiikkia ja biletystä. Ainoa seikka, joka hiukan häiritsi oli tuo akustiikka. Asiakkaiden kanssa oli välillä vaikea keskustella, kun musiikki soi niin lujaa.Häämessuja on tietysti ympäri Suomea, mutta Orchidean mielenkiinnon kohteena on tietysti tämä pääkaupunkiseutu. Porvoossa järjestetään syksyisin Porvoon häämessut ja Orchidea on ollut mukana myös Loviisan häätapahtumassa ruusujen viikonloppuna. Sinelli puolestaan järjestää askartelusta ja kädentaidoista kiinostuneille oman häätapahtumansa, yleensä helmikuussa. Tampereen messuille en harmikseni ole ennättänyt, mutta eiköhän sekin jokin kerta onnistu.

Nauttikaa häämessuista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti