keskiviikko 11. tammikuuta 2017

                                        
                                      Työpäivä italialaistunnelmissa.

Luciano Pavarotin ja Bryan Adamsin O´Sole Mio youtube soi täysillä. Ruudullisia kangasvaihtoehtoja lojuu tuolilla ja upea buffee pöydän ruusukangaskin on silitetty.  Työpöydällä makaa 2 italialaismenu vaihtoehtoa, joista jompikumpi pitäisi vahvistaa eteenpäin. Tulossa on ihastuttavat 80-vuotis syntymäpäiväjuhlat. Niiden suunnitteleminen vaatii vielä hiomista. Pavarotin upea kantava ääni suorastaa hurmaa eikä Adamsin käheähkö soundi ja ihanan virnuileva poikamainen katsekaan jätä tätä juhlasuunnittelijaa ihan tunteetttomaksi. Sydänhän tässä romantiikassa ihan sulaa. Mitenhän en ole aiemmin huomioinut näitä upeita taiteilijoita. Konsertistahan on jo vuosia.

Äsh, mainostoimisto soittaa että messukuvissa on väärät resoluutiot. Nyt vain sähköpostin kimppuun ja etsimään vanhoja viestejä valokuvaajilta. Ei auta…puhelin käteen ja soittamaan valokuvaaja Maria Hedengrenille. Kiireessä äänenikin vähän takkuilee ja englannin kielenikin on vähintäänkin mongerrusta. Kuvat on saatava tänään postiin, jotta ehdin saada ne Mennään Naimisiin messuille. Ihana Maria, aina niin auttavainenja ystävällinen ja tosi upea kuvaaja. Kunhan saan viestin vielä graafiselle suunnittelijalleni, upealle Sanna H:lle, jota ilman en tulisi toimeen. Kiitos Sanna ja kiitos Maria.

Katseeni harhailee myös pöydällä oleviin hääkutsukorttien luonnoksiin. Fontin oikea koko ja oikea tyyli ja mikähän se kansipainatus malli olikaan. Huh niistäkin piti laittaa jo viestiä eteenpäin. Ei stressiä! Tätähän sanon aina asiakkailleni. Ei mitään hätää. Kaikki hoituu. Tottahan se onkin. Nyt vain pitää nollata koko tilanne ja pitää paussi. Stressiin auttaa aina palanen ihanaa suussasulavaa tummaasuklaata ja teekupponen. Päivä on pelastettu.


Nähdään messuilla! Ensin Wanhassa Satamassa 14-15.01, osasto 139 E  ja sitten seuraavana viikonloppuna Love ME Do January Fair-tapahtumassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti