perjantai 18. elokuuta 2017

Jäähyväiset kesälle


                                           Jäähyväiset kesälle

                                                                     
                                                                  Kuva Oona Linna

Tarjouspohja ja laskuri seisoa nököttävät pöydällä. En vain saa millään aloitettua tekemään tarjousta tulevalle hääparille ensi vuoden häistä. Ajatukset karkaavat ihastuttavaan viime kesän hääpariin, joilla onkin nyt sunnuntaina 1-vuotis hääpäivä. Häät olivat upeat ja lämminhenkiset.  Somistuksessa käytettiin kullan sävyjä ja fuksiaa tuomaan hääjuhlaan intialaisia vivahteita. Hääpari saapui juhlapaikalle helikopterilla, mikä oli tarkoin varjeltu salaisuus kaikille. Juhlavieraat ottivat hääparin vastaan upealla nurmikentällä satojen ruusun terälehtien lennellessä ilmaan. Olimme floristin kanssa tehneet vihkipaikalle ruusun terälehdissä  punaisena hehkuvan sydämen.                                                                      Kuva Oona Linna

Tämä kesä on ollut myös aivan loistava. Toukokuussa sain järjestää upeat ja tyylikkäät häät Katajanokan kasinolla. Heinäkuussa J&T viettivät hääjuhlaa Hämeenkylän Kartanolla jonka juhlasalin loihdimme Floristi Tanjan kanssa hääparin näköiseksi. Vihreät köynnökset, ilmapallot ja ripaus 20 luvun glamouria muuttivat juhlasalin loisteliaaksi. Vielä puolen yön aikaan laittelimme Tanjan kanssa ulkona puutarhavaloja ja organza kankaita takapihan koristeeksi. Kesäyö oli lämmin ja ilmassa oli taian tuntua.

Orchidealla on ollut tällä kertaa elokuussa vain yhdet häät. Yleensä elokuu on ollut se kuumin sesonki kuukausi. Muut tapahtumat kuten merkkipäivät ja muut juhlat ovat työllistäneet tasaisesti koko kesäsesongin ajan. Nyt vain katse syksyyn ja häähumuisiin häämessuihin. Mistähän löytyisi ne upeat talvihäät järjestettäväksi? Pimeään aikaan hääjuhlan tunnelman voi loihtia uskomattoman kauniiksi kynttilöillä ja lyhdyillä puhumattakaan muista talven ihmemaan koristeista.

Mainittakoon vielä keltaisena hohtavat Frozen fever-3v synttärijuhlat sekä Henna Peltosen järjestämä ihastuttava Miss EW kuvauskiertue Virossa mm. Kalle Palanderin kartanolla. Orchidea sai kunnian myös liittyä uuteen Suomen Hääsuunnittelijat Ry- yhdistykseen, jonka hallituksessa olen mukana. Tavoitteenamme on alan vahvistaminen, tuoda lisäarvoa jäsenille ja ennen kaikkea taata asiakkaille hääsuunnittelijoiden laadukas palvelu.

Vielä on Maltan matka edessä, joten vielä on aurinkoa luvassa ennen pimeää syksyä.


Palaillaan Maltan kuviin syyskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti