tiistai 17. lokakuuta 2017

Hääsuunnittelijat tekivät sen...

                                                   

                                         Suomen Hääsuunnittelijat!


Kuinka ihanalta tuo kuulostaakaan. Nyt olemme vihdoinkin ottaneet askeleen lähemmäksi kohti           suuren maailman hääsuunnittelua.

Upean logon on suunnitellut oma Jannemme, Janne-Caro Pykälä.
 Nyt on myös nettisivut kunnossa, joten käykääpä kurkkaamassa www.suomenhaasuunnittelijat.fi

Kesäkuun alussa, tarkemmin 07.06.2017 perustimme Suomen Hääsuunnittelijat ry:n. Se kokoaa yhteen suomalaiset ammattitaitoiset hääsuunnittelijat. Yhdistys luo näkyvyyttä hääsuunnittelulle erikoisalana, tuo esille hääsuunnittelijoiden vahvan ammattiosaamisen ja tarpeellisuuden sekä alan ammattikoulutuksen. Yhdistys luo vahvalla yhteistyöllä ja laajoilla sidosryhmillä verkoston, jonka avulla hääsuunnittelu alana saadaan paremmin asiakkaiden tietoisuuteen. Valitsemalla yhdistyksen jäsenistöstä itselleen suunnittelijan, asiakas voi olla varma, että kyseessä on alan osaaja.


                 (Kuva Orchidean osastolta Mennään Naimisiin messuilta 2016, kuva Misomacura)

Hääsuunnittelijana olen nauttinut työstäni jo vuosien ajan.  Olen kuitenkin tiedostanut, että Joillakin Suomessa saattaa vielä olla mielikuva touhuavasta ja ylimielisestä amerikkalaisesta  the wedding plannerista, mutta voin vakuuttaa, että hääsuunnittelijan työ on täällä meillä aika arkistakin puuhaa, vaativaa, haasteellista ja vaatii hyvää organisointikykyä sekä hyvää stressin sietokykyä. Suunnittelijan tarkoitus on  järjestää ja toteuttaa koko ihana häätapahtuma, joka ei suinkaan rajoitu vain hääpäivään vaan sisältää kaiken mikä liittyy häiden järjestelyihin. Helpotamme rutiinijärjestelyitä kuten varauksien ja sopimuksien tekemistä, organisoimme ja huolehdimme, että asiat etenevät aikataulussa ja ennen kaikkea haluamme tarjota hääparille sen upean Wau-elämyksen, josta hän unelmoi. ”Once in your life-time” joka onkin Orchidean mottona upeille juhlille.                                          Suomen Hääsuunnittelijat ry; hallitus.
                    Upeaa kuulua tähän energiseen, iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoon!.
                                                                  (Kuva by Emmi)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti