keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Vuoden 2018 Häätrendit

               
                     Vuoden 2018 ihastuttavat häätrendit

                                Destination weddings

Seikkailu tähän niin ihastuttavaan ja utuiseen häähumuun voi alkaa. Vuodesta 2018 on tulossa aivan huikean upea häävuosi, joka antaa kaikille mahdollisuuden toteuttaa itseään.

TRENDIVÄRIT:
Pantonen julkaisema vuoden 2018 väripaletti nostaa vuoden trendiväriksi Lilan ja sen eri sävyt (ultra violet and purple).  Lilaa varmasti tullaan näkemään pöytäkattauksissa, serveteissa, kutsuissa ja monissa muissa yksityiskohdissa, joilla saa luotua kokonaisuuteen upean sävyn.
Hennot, samettisen pehmeät värit jatkavat suosiotaan. Tänäkin kesänä tullaan näkemään paljon blushia ja  persikkaa. Näiden rinnalle on kuitenkin vahvasti tulossa myös tummemmat ja syvemmät sävyt kuten ihastuttava tumman viinin sävy, burgundi.
2018  väripaletissa näkyy vahvasti myös metallinsävyt, varsinkin kulta,  kupari ja ruusukulta.


KUKAT:
Runsaat kimput ja roikkuvat kukkakoristeet ovat nyt viimeistä trendiä niin morsiuskimpussa kuin tilasomisteissakin. Vihreillä köynnöksillä ja upeilla kukkakransseilla saadaan lisää näyttävyyttä. Ihastuttavat pyöreät muodot ja runsas vihreä antavat mahdollisuuden huikean somistuksen luomiseen
Ruusunterälehtien rinnalle mm. vihkiseremonian koristeluun on tullut myös oliivinlehdet.
WOW-ELEMENTIT:
Wow-elementit ovat tämän vuoden must-juttu. Ne saadaan aikaiseksi, kun keskitytään esim. sisääntuloon sekä muutamaan isompaan yksityiskohtaan ja tehdään niihin tarpeeksi näyttävä somistus.

PERSONOINTI:
Persoonallisista häistä  on puhuttu useita vuosia, mutta nyt maailmalla korostetaan sitä entistä enemmän. Hääparilla voi olla oma logo, jota käytetään punaisena lankana koko hääsomistuksessa. Lautasliinat, kutsut, paikkakortit, vieraslahjat ja muut yksityiskohdat personoidaan eli nimiöidään hääparin monogrammilla tai jollain muulla yhteisellä kuviolla. Jopa viinipullojen etiketit voidaan teettää tilaustyönä hääparin toiveiden mukaan.

HÄIDEN TEEMA:
Metsä- ja luontoteema jatkavat myös suosiotaan. Hääparista saadaan upeita ja romanttisia kuvia utuisessa metsässä. Mikseipä koko hääjuhlaa voisi viedä metsän keskellä ja loihtia sinne satumetsäfiiliksen. Luonnon omilla koristeilla kuten oksilla ja kävyillä sekä luonnonkukilla voidaan koristella pöytäkattaus.

Hääteema voidaan rakentaa myös häämatkakohteen ympärille. Suomi on kansainvälistynyt vauhdilla ja  mm. menut ovat keventyneet ja kansainvälistyneet. Plaseeraus, pöytäkattaukset ja ohjelma voidaan suunnitella ja toteuttaa siten, että juhlassa näkyy tuo häämatkakohteen tunnelma. Toki useita häitä järjestetään myös ulkomailla. Destination Weddings on rantautunut myös Suomeen. Suosikkikohteita ovat Italia, Espanja ja Kreikka. Tiedänpä useammankin hääparin,  jotka matkustavat koko hääseurueen voimin viettämään häitä Thaimaahan.

Tässä pieni poiminta tulevista häätrendeistä. Katsotaan mikä niistä ponnahtaa täällä Suomessa suosituimmaksi trendiksi.Teksti: Hääsuunnittelija Sonja Wikström, Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea
Kuvat: Orchidea & valokuvaaja Pekka Niemi
Kukat: Floramore, Tanja Lähdeaho


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti