keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Orchidean kesäterveiset


                                           Ihana, Ihana kesä!



Hääsuunnittelua, somistusta, fantasy-kuvauksia,  lastenjuhlia ja häitä koko kesälle.
Toinen toistaan ihastuttavampia juhlia tulossa ja Orchidea saa suunnitella ja toteuttaa ne.
Muutamia Destination Weddings kyselyjäkin on tullut ja silloinhan tämän  hääsuunnittelijan sydän  karkaakin jo kaukomaille.              

Kesän trendeinä on ollut luonnonmukaisuus sekä yhtä lailla  luxory weddings. Floramoren Tanjan kanssa olemme suunnitelleet useat viher/kukkaköynnökset sekä kranssit somistamaan juhlatiloja. Välillä Tanja on kiipeillyt puissakin kiinnittämässä milloin keinuja, milloin kransseja ja milloin mitäkin. Ihanaa, kun on noin taitava ja ammattitaitoinen floristi Orchidean mukana loihtimassa ja toteuttamassa fantasy tunnelmaa.

Tämän kesän morsiamilla on lempiväreinä ollut edelleen vaaleat pastellisävyt erityisesti vaaleanpunainen ja puuteri. Ripaus kultaa tuo niihin mukaan luxusta. Valkoisen eri sävyt ja utuinen helmen harmaa miellyttää myös monia hääpareja.

Trendikästä on myös lasiset kynttilänjalat ja lasiastiat pöytäkattauksissa. Näin saadaan yhdessä kukkien kanssa luotua upea ja runsas pöytäkattaus.

Kesä on vasta aluillaan mutta tämä on niin hektistä aikaa, että toivottelenkin  jo tässä vaiheessa kaikille

                          Ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä!

Orchidea lomailee 05-15.07 ja lähtee kesämatkalle  Kreikan saaristoon nauttimaan sekä auringosta että turkoosin sinisistä aalloista.
      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti