tiistai 17. syyskuuta 2019

Elämysviikonloppu kursseja


                      Ruusujen tuoksua, kuplivaa ja juhlaillallinen

                                             ELÄMYSVIIKONLOPPU KURSSEJAOrchidea on jo pitkään suunnitellut erilaisia luxus kursseja/workshoppeja asiakkaittensa iloksi. Nyt yhdistimme siihen myös Floramoren taidot ja tuloksena on upea elämysviikonloppu kukkien ja juhlien parissa Vihterpalun Kartanon upeissa tiloissa.

Kurssi ei ole vain pelkästään ”kukkakurssi” eikä mikään monen tunnin workshop vaan haluamme tarjota kurssilaisille jotain uutta ja ainutlaatuista. Halusimme yhdistää kukkien tekemiseen myös hauskaa get  together-aikaa ja upeat puitteet viikonlopun vietolle. Kerromme myös uusimmat trendit ja vinkit juhlien järjestämiseen ja pukusuunnittelijamme tutustuttaa teidät juhlapukujen salaisuuksiin.

Halusimme myös viedä kurssilaiset pois tavallisista arkiympyröistä ja viedä heidät jonnekin mahtavaan kohteeseen Suomen ulkopuolelle. Näin myös kaikki, joita on puraissut matkailukärpänen pääsevät nauttimaan ihanasta viikonlopusta kukkien parissa uusissa maisemissa.

Vihterpalun Kartano on upea juhlatila tapahtumille, häille ja juhlille. Ruotsin kuningas Juhana III perusti Kartanon vuonna 1586. 2000-luvulla uuteen loistoonsa kunnostettu kartano tarjoaa ylellisyyttä ja on aina vieraidensa yksityiskäytössä. Kävimme tutustumassa kartanon tiloihin sekä miellyttävään kartanonherraan Timo Lembergiin, joka kertoi meille kartanon nykypäivästä ja historiasta.

Historian havina ja upea viheralue vanhoine puineen vie vieraan menneen ajan tunnelmiin. Jopa näin syksyisenä, sateisena päivänä maisema on silmiä hivelevän kaunis. Kävimme katsomassa pääkartanon pihapiiriä ja lisärakennuksia. Tallimestarin talo on juuri sopiva tila Tanjan kukkasidontaan ja muut kurssitapahtumat voidaan pitää erillisissä päärakennuksen kokoustiloissa. Loihdimme myös eri tiloihin upeita pöytäkattausmalleja.Kurssi-ilta huipentuu juhlaillalliseen, jossa saamme nauttia paikallista lähiruokaa Kartanon suunnitteleman ja juuri meille räätälöidyn menun mukaisesti. Illallispöytä katetaan kurssilaisten tekemillä kukka-asetelmilla.

Tarjoamme pienen hetken unelmaa, elämysviikonlopun. Lähdethän mukaan nauttimaan siitä. Mukana mm. myös upea vuoden 2016 palkittu pukusuunnittelija Aurora Raiskinen sekä Valo Filmsin tytöt.

Vihterpalun kurssi on Orchidean ja Floramoren elämyskurssitarjonnasta ensimmäinen askel, mutta huhtikuussa tavataan taas uuden tapahtuman merkeissä. Tuskin maltan odottaa. Silloin meitä odottaa upeat maisemat ja saamme tutustua aivan erilaiseen kohteeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti