keskiviikko 15. huhtikuuta 2020


                        
                            Unohtumattomat häät ilman stressiä

                                                     Kuvaajana Janne Miettinen

Aamuaurinko paistoi sumuverhon takaa. Olimme juuri saaneet lastattua laiturille laatikoittain lyhtyjä, kynttelikköjä, lasikulhoja, kankaita, kun NJK:n pieni vene putputti jo paikalle. Orchidean ihastuttava yhteistyökumppani Tanja-floristikin ehti paikalle avustajansa kanssa ja vene täyttyi ihanista kukista ja kukka-asetelmista. Wau! Tästä tulisi upea hääpäivä. Mukanani tuomat ilmapallot heiluivat iloisesti vilvoittavan merituulen puhaltaessa.

Olimme hääparin kanssa tehneet töitä jo melkein vuoden ajan. Nyt kaikki oli kunnossa varauksia ja somistuksia myöten ja pääsin viimeistelemään juhlatilaa juhlakuntoon. Henkilökunta laittoi pöytäkattaukset mutta viimeistelin ne hopealasisilla kynttilänjaloilla ja blushin värisillä kynttilöillä. Vieraspöytien jälkeen oli vuorossa istumajärjestys, lahjapöydän somistaminen, photo boothin laittaminen ja ihanan romanttisen teemasävyn mukaisen karkkibuffee pöydän rakentaminen.  Karkit ja herkut oli hankittu hyvissä ajoin karkkikaupasta, samoin muu rekvisiitta. Sitten vielä intiaaniteltta, tyynyt, ilmapallot ja piirustustarvikkeet lastentilaan. Juoksin vielä alakertaan laittamaan tervetuliaispöydän vanhoine ikkunakarmeineen kuntoon. Tanja asetteli pöydille romanttiset kukka-asetelmat, jotka olimme suunnitelleet yhdessä morsiamen ja Tanjan kanssa. Nyt kaikki olikin valmista, juuri ajoissa, tuntia ennen hääseurueen saapumista.

Orchidea siis auttaa sinua järjestämään unelmiesi häät ilman stressiä. Paljon varauksia, tarjouksia, sopimuksia aina juhlapaikan etsinnästä kiitoskortteihin asti. Annan hääparille ideoita, vinkkejä ja tietoa uusimmista trendeistä ja samalla hoidan kaiken käytännön järjestelyt. Näin annan hääparille ja koko hääseurueelle mahdollisuuden nauttia H-hetkestä ilman stressiä.

Orchidean kautta saat:

HÄÄSUUNNITTELUPAKETIN, joka sisältää kaiken mitä häihin tarvitaan, suunnittelun, toteutuksen, varaukset, sopimukset, somistuksen, somistustarvikkeet ja kalusteet, majoitukset häävieraille ja hääparille, kuljetukset jne. Kaikki järjestelyt ja varaukset sekä luonnollisesti hääsuunnittelijan tuen hääparille ja hääseurueelle koko hääsuunnittelun ja häiden ajan. Jos kuitenkin haluatte apua vain joissain palveluissa, Orchideasta saa myös hääkonsultaatiota tai esim.

HÄÄPÄIVÄPAKETIN, joka sisältää hääsuunnittelijan avun hääpäivänä, mahdollisesti somistuksen sekä hääpäivän koordinoimisen aikataulun mukaisesti. Hääsuunnittelija voi toimia myös tarpeen tullen seremoniamestarina.

JUST FOR SURE-PAKETTI -  sisältää häiden viimehetken stailaaminen, somistuksen ja suunnitelmien tarkistus ja niihin liittyvät parannusehdotukset ja lisävinkit sekä hääpäivän aikataulutuksen.
****Jokaiseen pakettiin kuuluu tapaamispalaverit. Paketit sekä palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.******

HÄÄKONSULTAATIOTA -minimi 2 tuntia.

Hääsuunnittelussa on tärkeää pysyä ajan tasalla ja uusien trendien mukana unohtamatta kuitenkaan hääparin omia toiveita ja visioita unelmien hääpäivästä. Orchidean päämääränä onkin luoda jotain kaunista ja täydellistä, ”Once in Your Lifetime”-tyyliin. Onpa kyseessä sitten maalaisromanttiset tai cityhäät, pienet tai suuret, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan ja toteutetaan teille yhdessä upea kokonaisuus.

Orchidea hoitaa myös suloiset babyshowerit, kastejuhlat, merkkipäivät, valmistujaiset, upeat kesäjuhlat sekä yritysjuhlat ja tapahtumat. Ei myöskään pidä unohtaa Orchidea Kidsin satumaisia lastenjuhlia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti