keskiviikko 25. maaliskuuta 2020


           Apua, miten meidän häiden ja juhlien kanssa tehdään?

                                                           Siirretäänkö vai perutaanko?


Jos teillä on suunniteltuna häät tai juhlat keväälle 2020 tai alkukesälle 2020, niin nyt viimeistään on hyvä miettiä tilannetta uudestaan ja keskustella minkälainen ratkaisu olisi juuri teille paras.


Siirretäänkö hääpäivä, vihkiminen ja hääjuhla myöhäisemmälle ajankohdalle?  Ehkä ensi vuoden puolelle? Ihan muutaman kuukauden siirto ei todennäköisesti tällä hetkellä auta asiaa ja kun tilanne on näinkin epävakaa eikä tiedossa ole kuinka kauan se kestää, niin ehkä kannattaisi suunnitella uusi päivämäärä vuodelle 2021. Toivotaan, että siihen mennessä tilanne olisi rauhoittunut.

Pidetäänkö alkuperäinen hääpäivä voimassa ja mennään kahden kesken naimisiin vain todistajien läsnä ollessa? Kahdenkeskinen romanttinen hetki, jota voidaan jatkaa samppanjan merkeissä kotona. Samalla unohdetaan isot hääjuhlat kokonaan ja keskitytään vain nauttimaan kahden kesken. Säästetään häihin varatut rahat ja mennään myöhemmin unelmien häämatkalle.

Järjestetäänkö vihkiminen alkuperäiselle päivämäärälle kahden kesken ja pidetään suunniteltu hääjuhla myöhemmin, kun koronavirus on laantunut.

Minkä tahansa vaihtoehdon tai uuden suunnitelman valitsetkin, niin ota yhteyttä pikaisesti niihin palveluntarjoajiin, joille olet jo vahvistanut juhlavaraukset tai maksanut jo niistä ja neuvottele mahdollisesta uudesta päivämäärästä tai peruutuksesta. Tarkistathan jo valmiiksi ne sopimukset, joita olet palveluntarjoajan kanssa sopinut. Juhlatilat, cateringit, esiintyjät ja toki me hääsuunnittelijatkin olemme aika joustavia ja todennäköisesti valmiita siirtämään koko prosessi uudelle ajankohdalle, kunhan löydetään vain yhteinen vapaana oleva päivämäärä. Jos vaihdat päivämäärää, niin voit kuitenkin käyttää hyödyksesi jo kaikki valmiit suunnitelmat tai sitten halutessasi luoda kokonaan uuden konseptin tulevalle hääjuhlallesi.

Jos olet palkannut hääsuunnittelijan, niin ota ihmeessä häneen yhteyttä ja sopikaa uudet kuviot. Hääsuunnittelijahan pystyy auttamaan ja tekemään teille kaikki uudet hääjärjestelyt.

Vinkki: jos sinulla on jo kaikki kutsut lähetetty ja muutkin hääprintit valmiina, niin lähetä vieraille tekstiviesti tai sähköpostiviesti uudesta päivämäärästä tai, jos aikaa on hyvin, niin postita kaikille, vaikkapa pieni Change the date-kortti.                                  Entäs sitten juhlat ja merkkipäivät?


Kastejuhla  on yleensä lapsen ensimmäinen suuri perhejuhla. Nyt, kun läheisiä ja perheenjäseniä sekä ystäviä ei voidakaan pyytää paikalle, niin vietetään ristiäiset tai nimiäiset vain lapsen vanhempien ja papin tai ”puhujan ” kanssa ja vietetään varsinainen juhla kaikkien läheisten kanssa vaikkapa sitten lapsen 1-vuotis syntymäpäivillä.

Syntymäpäivät – siirretään juhlat vuodelle 2021 ja juhlitaan silloin esimerkiksi tämän kesän 70-vuotis juhlia 71-vuotissyntymäpäivinä. Sama koskee tietenkin kaikkia muitakin syntymäpäiviä ja merkkipäiviä.

Valmistujaiset - juhlitaan kevään valmistumisia vain oman perheen kesken ja järjestetään juhlat ystäville ja muille sukulaisille myöhemmin.

Bileet, pippalot, kesäjuhlat - jätetään tälle vuodelle väliin ja juhlitaan sitten koronan jälkeen entistä vauhdikkaammin tai järjestetään virtuaalijuhlat nykytekniikan kautta.

Joulu – perhejoulun kieltämistä en tällä hetkellä halua ajatellakaan. Toivottavasti jouluun mennessä on pahin tilanne jo ohi.

Photo shooting day by Orchidea, Floramore and Studio Happy Moment

Photographer @studiohappymoment
Planning, styling, tablesettings @haajajuhlasuunnittelu_orchidea
Florals @floramore_oy
Location @soutupaviljonki
Sofa pillows&blanket @hemtexsuomi
Stationery @crocus.paperi
Wedding dresses @valkoinenkreivitar
Groom' s clothes @brotherssuomi
Acessories @annettetillander
Wedding cake @kakkukonditoriatartapatarta
Muah @hyvinvointikeskuslouise Auli Tuomala
Models @idamikiwer @christiananttila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti