torstai 28. toukokuuta 2020

Häämessutnetissä


                                         Häämessutnetissä.fi


                              Kaikki kuvat Orchidean ja Floramoren juhlapöytäkattauslivesta.
                                                   Kuvaajana Studio Happy Moment


Viime viikonlopun häämessutnetissä virtuaali häämessu oli innostava ja inspiroiva uusi messutapahtuma.

Messut järjestettiin aika rytinällä, lyhyellä varoitusajalla mutta päätimme Floramoren Tanjan kanssa osallistua. Saimme myös mahdollisuuden suureen juhlakattauslive esitykseen.


No tälle viikonlopulle ja Helatorstaille sattuikin upea melkeinpä helteinen kesäsää. Onneksi kaikki messuvierailijat pystyivät itse valikoimaan paikkansa joko kotisohvalta, terassilta tai vaikkapa hiekkarannalta. Tämä on ehdottomasti virtuaalimessujen hyvä puoli.

Itselläni meni tässä kevät kiireissä kuitenkin aika monta päivää sisällä koneen ääressä miettien, kuinka saisin paketoitua Orchidean hääsuunnittelun yksilöidyksi messutuotteeksi. Hääsuunnittelu räätälöidään aina asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten jotain tiettyä pakettihintaa on sille vaikea laskea ilman yksilöllistä tarjousta. No tuotteet saatiin kasaan ja ne näkyvät nyt myös tuolla Orchidean nettisivuilla www.orchidea.fi.

Orchidean messutarjoukset puolestaan ovat ostettavissa vielä 30.5 asti.

1) Hääkonsultointi 150 euroa
2) Minihäätpaketti/Tiny Weddings 1750 euroa
3) Vihkiseremoniapaketti 380 euroa.
4) Hääsuunnittelu -All You Need 4790 euroa. 

Tilaukset ja tarkemmat lisätiedot Orhidean kotisivun kautta tai sähköpostitse sonja@orchidea.fi

Virtuaalimessut olivat tätä päivää ja sopivat hyvin tähän valitettavaan korona-aikaan. Häähumua ja messujen näytteilleasettajien tarjouksia löytyi yllin kyllin. Palveluja on aina hieman haasteellisempaa myydä kuin jotain tiettyä tavaraa/tuotetta.

Orchidean vuokrasomisteilla somistat juhlapöydät kaniisti. Vihkikaarella saat luotua intiimin ja upean vihkiseremonian joko ulos puutarhaan, rannalle tai sisälle juhlatilaan.

Nyt jatketaan kesähäiden siirtoa ja suunnittelua syksyn puollelle ja ensi vuodelle.

Otathan yhteyttä, jos haluatte ikimuistoiset Häät ”Once in Your Lifetime -tyyliin”.Otathan yhteyttä, jos haluatte ikimuistoiset Häät ”Once in Your Lifetime -tyyliin”.  

                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti