tiistai 4. elokuuta 2020

8 vinkkiä miten teet maalaisromanttiset häät

                                Näin teet maalaisromanttiset häät

 

Elokuun pimenevät illat ja sadonkorjuun aika sopivat hyvin maalaisromantiikkaan, joten valitsinkin elokuun hääteemaksi maalaisromantiikan.

Cityhäät ja ylelliset luksushäät ovat trendikkäitä, mutta maalaisromantiikka on säilyttänyt oman paikkansa häämaailmassa. Tässä muutamia vinkkejä miten luot upeat maalaisromanttiset häät.

Sitä ennen toki vielä 5-vuotis hääpäiväonnittelut Orchidean hääparille N & H. Kaikki blogissa esiintyvät kuvat ovat näistä ihastuttavista maalaisromanttisista häistä, joissa teemaväreinä oli kerman ja persikan sävyt.

1.Tärkein lienee teemaan sopiva juhlatila. Vanha navetta, vintin ylinen, maalaisromanttinen kartano tai rustiikkinen juhlatila luonnon helmassa, puutarhassa tai viljapeltojen äärellä sopii mainiosti teemaan.

2.Valikoi teemaan sopivat värit kuten pehmeät murretut sävyt, pastellisävyjä ja paljon luonnon omia värejä.

3.Maalaisromantiikkaan kuten puutarhateemaankin sopii upeasti runsaat puutarhamaiset kukka-asetelmat, köynnökset ja viher- tai kukkakranssit.

5.Tee tyyliin sopivat hääprintit:menu- ja paikkakortit, istumajärjestys ja tervetuloakyltti. Näissä voit hyödyntää mm. vanhoja ikkunoita ja liitutauluja. Istumajärjestyksen kirjoitat kynällä kätevästi vanhaan ikkunalasiin tai peiliin ja se on kaiken lisäksi näppärä muuttaa vielä viime hetkellä. Pyyhit vain nimen märällä rätillä ja kirjoitat tilalle uuden vieraan nimen. Uudet, trendikkäät pleksi / akryylilevyt sopivat myös mainiosti. Ne voidaan koristella vielä tyyliin ja väreihin sopivilla kukilla.

6.Pöytäkattauksissa voit käyttää erilaisia vanhoja astioita ja aterimia. Samoin kynttilänjalat ja kukkamaljakot voivat olla ”eri paria” mutta säilytä kokonaisuus harmoonisena ja maltillisena. Yhtenäiset pöytäliinat ja lautasliinat tasapainottavat kattausta.

7.Vieraslahjoiksi voidaan tehdä vaikkapa itsetehtyä mansikka- tai omenahilloa. Näissä häissä morsian teki pienet hillopurkit kaikille vieraille yhdessä isoäitinsä kanssa. Herkullinen karkkibuffet korvaa nuo yksittäiset vieraslahjat.

8.Morsiamen, sulhasen ja muun hääseurueen puvut ja asusteet kannattaa valita tyyliin sopiviksi unohtamatta kuitenkaan morsiamen unelmien hääpukua.

Maalaisromantiikan ei tarvitse olla vain rustiikkista maalaistunnelmaa vaan maalaisromanttisista häistä voidaan luoda kauniit ja elegantit häät. Kukat ovat varma elementti tehdä häihin näyttävä ja yhtenäinen kokonaisuus. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti