maanantai 24. elokuuta 2020

Vielä on kesää jäljellä

                                    Vielä on kesää jäljellä

                                 vielä tulee kauniita päiviä

                                               (Mamba)

Aukaisen aamulla terassin oven ja jään hetkeksi aamuaurinkoon nauttimaan. Viime öisen ukkosen ja rankkasateen jäljiltä ilma on raikas, puhdas ja kuitenkin vielä kesäisen lämmin. Mikä ihana fiilis. Aloittelen työpäivää, mutta ensiksi laitan soimaan Mamban kappaleen ”Vielä on kesää jäljellä”.

Pikkuhiljaa energiataso alkaa nousta ja Mamban sävelet keinuttavat leppoisasti uuden päivän alkuun. Wau, mikä fiilis. Muistot nuoruuspäiviltä ja nuoruuden kesistä nousevat mieleen. Tässähän voisi lähteä bilettää vaikka heti.

Todellisuus iskee kuitenkin tajuntaan. Minullahan oli nuo sähköpostit lukematta, kyselyihin vastaamatta ja jokunen puhelukin pitäisi tehdä ja selvittää maistraatista muutama asia. Vai oliko tänään tarkoitus pitää siivouspäivä? Ehei, Mamban letkeät sävelet eivät innosta siivoamaan, vaan ajatukset karkaavat väkisinkin lämpimiin kesäöihin. Tästä on jokunen aika, kun on viimeksi nähty ystäviä ja pidetty yhdessä hauskaa. Nythän voisi vielä vai voisiko tai jaksaisiko? Niin järkätä ystäville yhteinen upea, kesäinen viikonloppu.

No nyt ollaan jo puolessa päivässä ja istun edelleen tässä koneen ääressä. Kaikki hyvät ja vauhdikkaat ajatukset viikonlopun pippaloista ovat jääneet jonnekin taivaan tuuliin. Taustalla uutislukijat kertovat jälleen uusista korona tartunnoista ja uusista karanteeni säännöistä. Mieli masentuu väkisinkin.

Ymmärrän hyvin loppukesän ja syksyn hääpareja. Tilanne meillä on ollut hyvä, mutta nyt tuo korona jälleen kummittelee ja vaanii tuolla taustalla. Vaikkakin useita häitä on jo pidetty elokuussa ja syksykin näyttää meillä aika hyvältä, niin jokainen hääpari varmaan mielessään pohtii, että voidaanhan juhlat varmasti nyt pitää turvallisesti vai muuttuuko tilanne jälleen. Tsemppiä kaikille ja pitäkää kiinni unelma päivästänne.  

Tämä kevät ja kesä on ollut haastavaa. Orchidean häitä on peruttu, siirretty ensi kesälle ja aloitettu kokonaan uudet suunnitelmat. Mutta jokainen pitäköön kiinni omasta unelmastaan. Me olemme täällä sitä varten, että me toteutamme ne teille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti