maanantai 24. tammikuuta 2022

Vuoden 2022 häät ja pikakatsaus häätrenddeihin



Vuoden 2022 häät ja pikakatsaus HÄÄTRENDEIHIN



 Kevät ja kesä tekee jo tuloaan. En millään saa ajatuksiani irti etelän auringosta, sametin pehmeistä öistä ja kuumasta hiekasta varpaiden alla. Josko nyt jo viimein pääsisi lomalle Kreikkaan, Italiaan oikeastaan ihan mihin vaan. Kaipaan niin noita pikkukatuja pienissä kylissä, rauhallisia kahviloita ja kansainvälistä tunnelmaa. Mutta katsotaan tilanne helmikuun jälkeen.

Nyt odotetaan jo, että elämä ja rajoitukset muuttuisivat helmikuun jälkeen ja pääsisimme takaisin normaalimpaan arkeen. Tulevat hääparit ovat varmasti samaa mieltä. Pitkään piinaava epävarmuus ja rajut rajoitukset ovat muuttaneet monen hääparin suunnitelmia. Nyt tammikuussakin muutettiin joidenkin parien H-hetkeä jo kolmatta kertaa.

Nyt kuitenkin Orchidea viimeistelee jo vauhdilla vuoden 2022 hääjuhlat. Tulossa on ihastuttavia, persoonallisia, toinen toistaan erilaisempia H-hetkiä, jotka rakentuvat pienistä yksityiskohdista huikeaan kokonaisuuteen. Tulossa on merenrantahäitä, kartanohäitä ja kansainvälisiä häitä puutarhatunnelmissa.

Vuoden 2022 Häätrendit:

Vuoden 2022 häätrendit näkyvät ainakin värityksessä. Pastellisävyjen tilalle on tulossa värikkäämpiä ja voimakkaampia sävyjä. Pantone on ennustanut vuoden 2022 kesän suosikki väreiksi mm. pink-purple Orchid Bloom, Cascade blue tai Fair Green. Ihastuttavia sävyjä. Tosin mainittakoon, että myös murretut, maanläheiset sävyt ovat ainakin täällä meillä edelleen suosiossa.

Myös romantiikka kukoistaa vuoden 2022 häämaailmassa ja tähän hyviä ideoita ja inspiraatiota antaa Netflixin kuuma hittisarja Bridgerton.  Bridgerton ajoittuu 1800-luvun alkupuolelle. Sarja pohjautuu Julia Quinnin romaaneihin. Se tihkuu yläluokkalaista kartanoromantiikkaa. Teimme Floramoren kanssa jo kesäkuussa 2021 stailatut hääkuvaukset Bridgerton teemalla yhteistyössä Häät-lehden kanssa.




Tänä vuonna tullaan näkemään paljon ”perjantaihäitä”. Kesälauantait ovat olleet varattuina jo pitkään, joten uusille varauksille olemme saaneet toisen mahdollisuuden perjantaista tai jopa jostain muusta arkipäivästä. Tämä toki sopii hyvin varsinkin kansainvälisille häävieraille.

Puutarhahäät on tämän vuoden nouseva trendi. Meillä toki sääolosuhteet vaikuttavat niiden suosioon. 

Hääsuunnittelussa huomioidaan yhä enemmän hääparin toiveet ja tehdään niistä entistä persoonallisemmat.

Vieraille tarjotaan yllätyksiä, elämyksiä ja wow elementtejä.

Mainittakoon vielä Destination Weddings, joita on muutettu nyt korona aikana siten, että häät stailataan esim hääparin unelma häämatkakohteen tyylillä. Virkistävää, hauskaa, varsinkin nyt , kun häämatkaa tai häitä ulkomailla ollaan jouduttu siirtämään. Kannustavaahan tässä on se, että kotimaan matkailu on suomalaisten keskuudessa kasvanut.

Vuodelle 2022 ennustettavia häätrendejä on useita ja tässä on mainittukin niistä vain osa. Katsotaan sitten mitkä niistä rantautuvat tänne meille.

Yksi ylitse muiden on varmasti GLAMOUR, joka on nousemassa esille uudestaan. Suuressa maailmassa nähdään jo selvästi, kuinka häitä, juhlia ja tapahtumia rakennetaan loisteliaalle pohjalle ja nostetaan stailaus ja somistus sille entisajan glamouriin.

Tästä meille hyvänä esimerkkinä tulee olemaan jo maaliskuun lopussa pidettävät Mennään Naimisiin- häämessut 2022. Messut uudistuvat.

Niitä luotsaa hääalan ja tapahtumien kokenut tekijä: Tanja Lähdeaho Floramore Oy :stä.

Tanja on toiminut hääalalla pitkään ja myös Mennään Naimisiin-häämessuilla näytteilleasettajana ja yhteistyökumppanina kukkatoteutuksissa.

Wanhassa Satamassa tullaankin näkemään yhä enemmän glamouria, koristeluita ja kukkia,joten silmäniloa on tiedossa messuvieraille erityisesti.

Eikä siinä kaikki, sillä yllätyksiä,elämyksiä ja ideoita on luomassa hääalan johtotähdet omilla osastoillaan sekä Tanjan messutiimi.

Tavoitteena on luoda tapahtuma, josta hääilo kumpuaa vielä pitkään mielissä.

Tanja toivottaakin Sinut sydämellisesti tervetulleeksi messuille.

Vietetään yhdessä hääunelmien täyttämä viikonloppu Wanhassa Satamassa 26-27.3.2022

 

Nähdäänhän Wanhassa Satamassa!


Bridgerton Kuvaukset:

Idea ja toteutus: Sonja Wikström, Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea ja Tanja Lähdeaho, Floramore Oy

Kuvat Marina Rotkus, MR Photo

Yhteistyössä mukana: Häät.fi


Juhlatila Sannäsin Kartano
Pöytäkattaukset ja somisteet Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea
Kukat Floramore
Printit Calligraphen

Hääkakku Frangipani
Konvehdit Vanhankaupungin Suklaa
Viinit Vindirekt

Miesten ja poikien asut Miesten Pukuhuone
Naisten asusteet ja muotikorut sekä miesten hatut ja kepit Mustahöyhen
Sormukset ja korut Au3 Kultasepät
Hääpuku, huntu ja tiara Morsiuspukuliike Josefiina
Naisten juhla-asut Seremonia
Kampaukset Auline’s EVO-muotoilutuotteilla
Meikit Emilia Marttila Diego dalla Palma -kosmetiikalla

Mallit
Nellanoora Pulkkinen, morsian Daphne
Shane Flisher, sulhanen Simon
Vera-Matilda Konttinen, kaaso Eloise
Rudolf Westerholm, bestman Anthony
Pia Pulkkinen, Lady Bridgerton

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti