maanantai 23. elokuuta 2021



 

                                Lasten Safari Synttärit

Papukaija ja ananas ilmapallo leijuvat selkäni takana. Tuuletin hyrräsi ja pyöritti kuumaa ilmaa huoneeseen.  Tiikeri-, elefantti- ja seeprapillit lojuivat vielä pöydällä. Pikku assarini kiidätti safarilautasia ja -mukeja ulos lastenpöydälle. Vaaleanpunaiset flamingot peittävät terassin seinän. Vanhasta messuseinästä saatiin oiva photo booth nurkkauksen taustaseinä. Vanhan puukorin päällä oli aurinkolaseja, hattuja ja ”yksisarvinen kirahvi”-päähinekin siellä taisi olla mukana kuvausrekvisiitaksi.


Synttärisankari ja iso sisko.


Safarisynttäreiden pikku assari unelmoimassa omasta safarimatkastaan.

Buffapöytään rakensin lasipurkeista ja isosta puisesta leikkuulaudasta alustan viidakon eläimille. Mukaan vielä pari kookospähkinää ja olisin voinut kuvitella itsekin käveleväni Serengetin kansallispuistossa. Kuumuus oli myös käsin kosketeltavaa. Taisi olla heinäkuun helteisin päivä. Ilmalämpöpumppu oli lojunut varastossa jo 1,5 kk ja huomenna olisi sen asennuspäivä. Huomenna, ei siis vielä tänään. Tänään juhlisimme kaikki sisällä ja ulkona yli 30 asteen helteessä.

Aarrekartat ovat valmiina. Lapsille on tehty aarrekartta ja vinkkejä siitä, miten pääsee aarrearkun luo, josta löytävät sitten timantteja, kultarahoja sekä oman ylläripussinsa.

Hämähäkit ja käärmeet on roikutettu kirsikkapuuhun ja päivävarjon alle on tehty lapsille pieni levähdyspaikka. Maahan laittelin tyynyjä istumapaikoiksi ja päivävarjo koristeltiin silkkikukin ja liaaneja muistuttavin köynnöksin. Laitoin myös valkoisen kakadulinnun roikkumaan köynnökseen. Floramoren Tanjalta sain näiden vihreiden lisäksi myös upean kasan saniaisia, mutta yllätyksekseni ne olivat kuivuneet edellisen päivän aikana. No, isäntä oli jättänyt ne terassille suoraan auringon paahteeseen. No voi, mikä kämmi meiltä, mutta näinkin voi käydä, kun on kiire.

Lapset olivat kuitenkin tyytyväisiä viidakkojuhliin ilman saniaisiakin. Aikuiset saivat nauttia herkkuja ja kahvia ja muuta janojuomaa ulkona kahvilapöydissä. Olin tehnyt Safari Cafe-kyltinkin valmiiksi, mutta en enää ennättänyt laittaa sitä raameihin ja ulos puutarhaan. Ehkä sitten seuraavalla kerralla.

Mieltä lämmitti 8-vuotiaan pojan kommentti ”Parhaat synttärijuhlat ikinä”. Parempaa kiitosta ei olisi voinut saadakaan.

Kiitos ystävättärelleni, jolta sain lisäpuutarhakalusteita. Kiitokset ms N:lle herkullisista kakuista ja voileipäkakuista. Kiitokset luottofloristilleni, jolta sain viidakon liaaneja ja kukkia päivävarjon alle.

Harmi etten kiireessä onnistunut ottamaan kuvia. Ottamani kuvat ovat suorastaan surkeita. Niinpä muistutankin teitä, että huolehtikaa omissa juhlissanne, että teillä on joku tietty henkilö, joka on vastuussa valokuvauksesta. Näin hoen aina kaikille asiakkailleni, mutta kuinkas sitten kävikään.

Seuraavalla kerralla synttäreissä leijaillaan pilvien lomassa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti