maanantai 7. elokuuta 2023

 

                      Maalaishäät vai cityhäät, kumpi teitä miellyttää 


Luin tuossa rakkaan kollegani haastattelun ja kommentit mm city- ja maalaisromanttisista hääjuhlista.

Sen verran aihe kiinnosti, että oli pakko jättää työt sivuun, tarttua kynään ja kirjoittaa oma näkemykseni hääjärjestelyistä.

Ensi viikon upeat, hienostuneet cityhäät saivat jäädä odottamaan pöydälle. Näissä häissä on merellinen teema, väreinä navy blue, valkoisen eri sävyt ja ripaus kultaa. Juhlatila täytetään kukilla, tilakoristeilla, samppanjatornilla ja kaikki on suunniteltu tarkan designin mukaan. Kaikki on täydellistä.

Näistä tulee upeat häät.

Olen kuitenkin ollut järjestämässä ja suunnittelemassa useampiakin häitä jopa kehä kolmosen toisella puollella aina Keski-Suomessa asti. Useasti hääpari on toivonut teemaksi maalaishäät, joko täysin ihastuneena rustiikkisesta maalaisromantiikasta tai sitten toiveena luoda häät oman lapsuuden maisemiin tai sitten vain ovat löytäneet sopivan juhlatilan, joka sopii mainiosti tyyliltään maalaisromantiikkaan. Häät ovat olleet ihastuttavia, kauniita ja vieraat ovat nauttineet hääjuhlasta.

Maalaisromanttiset häät voidaan toteuttaa tyylillä ja hienostuneesti. Tänä päivänä se ei tarkoita enää juomaksi 100 litraa sahtia, pelkkiä heinäpaaluja ja maitotonkkia. Koristelut sekä kalusteet ja koko kokonaisuus sovitetaan yhteen unohtamatta sitä punaista lankaa, joka kulkee mukana koko matkan eli teemana maalaisromantiikka.

Jos hääpari toivoo niitä heinäpaaluja ja tuollaista ehkä vähän ”raffimpaa” somistusta, niin tehdään juhlista kunnolla country tyyliset ja sovitetaan ohjelma ja musiikki tyyliin sopivaksi.

Täällä pääkaupunkiseudullakin on useita upeita juhlatiloja, jotka sopivat maalaisromanttisiin häihin. Maalaisromantiikka on ollut jo parin vuoden ajan suosittu trendi häämaailmassa, myös kansainvälisesti. Pehmeät murretut sävyt sopivat hyvin maalaisromantiikkaan.

 

Vuoden 2023 ja 2024 trendeissä nähdään paljon klassista ja näyttävää. Persoonalliset ja yksilölliset häät ovat suosittuja ja niihin panostetaan paljon sekä somistukseen että varsinkin tarjoiluun ja ohjelmaan.

Antaa kukkien kukkia…häähumuun mahtuu useita eri tyylejä ja teemoja kuten cityhäät, puutarhahäät, maalaisromanttiset häät, kartanohäät, rantahäät, lista on loputon. Tyyliltään häät voivat olla viralliset etikettihäät, tyylikkäät, hienostuneet, rennot.

Hääpari on avainasemassa toiveineen ja visioineen ja me hääsuunnittelijat annamme lisäideoita, kerromme trendeistä, ohjaamme suunnittelua ja järjestelyjä ja lopuksi toteutamme hääparin toiveiden mukaiset häät.

 

                  Onnea kaikille loppukesän hääpareille.  


                       Elokuussa lopusta alkaen työstetään vuoden 2024 ja 2025 häitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti