tiistai 24. tammikuuta 2023

 

                                                  Hääsuunnittelu

                          Busines to business pohjalta

 

Taannoin tässä eräänä päivänä tuli esille ja keskustelun aiheeksi B2B eli business to business myynti, joka on vaativuustasoltaan korkea ja josta puhutaan yleensä liikemaailmassa.


Mietin yritysten tapahtumaa kontra yksityisellä sektorilla tapahtuvaa hääjuhlaa ja on kyllä todettava, että kaikilla meillä hää- ja juhlasuunnittelijoilla (tai ainakin niin luulisin) on samanlainen periaate, vaikka tapahtuma /tilaisuus olisikin yksityissektorilla. Me suunnittelijat olemme alan asiantuntijoita ja ammattilaisia ja meillä on aina huikeat yhteistyökumppanit. Jokainen toimeksianto, olipa se sitten suuri tai pieni, mietitään ja suunnitellaan huolella yhdessä oman tiimin kanssa ja mukaan otetaan parhaimmat yhteistyökumppanit kokoamaan koko kokonaisuutta.

Tänä päivänä häihin panostetaan paljon. Hääpari haluaa tarjota vierailleen elämyksiä ja upeaa yhdessäoloa. Enää häitä ei voida luokitella vain vaaleanpunaiseksi unelmapilveksi vaan kokonaisuuden rakentamiseen käytetään aikaa ja budjettikin saattaa olla huikean korkea.


Tosin yksityissektorilla tulevat mukaan tunteet, haaveet, unelmat ja joskus asiakkaan on vaikea hahmottaa tulevaa kokonaisuutta ja sen toimivuutta käytännössä mutta juuri tätähän varten me suunnittelijat olemme olemassa. Me poimimme teidän haaveistanne ja unelmistanne ne pienimmätkin ideat ja katsomme mitkä niistä ovat toteutuskelpoisia. Annamme myös vinkkejä ja ohjeita ja kerromme uusimmista trendeistä. Toteutamme teille unelmienne fantasiajuhlat tai minimalistiset skandinaaviset juhlat.


Toteutus ei luonnollisestikaan koske ainoastaan visuaalista kokonaisuutta vaan onnistuneet häät/juhlat vaativat taustalle useita eri varauksia eri palveluntarjoajilta, koordinointia ja myös suunnittelijan panosta itse tapahtuman aikana.

Näyttävä somistus, upeat puitteet, maan parhaimmat palveluntarjoajat eivät yksinään aina välttämättä riitä onnistuneisiin juhliin. Juhlan aikana on oltava henkilö, joka koordinoi juhlan kulun ja puuttuu asiaan, jos esim illan ohjelmassa ei kaikki toteudukaan aikataulun puitteissa tai jos jotain yllättävää tapahtuu. Juhlasuunnittelijalla on kaikki langat käsissään ja hän voi tarpeen vaatiessa puuttua nopeasti asiaan.

Toki juhlasuunnittelija voi etukäteen opastaa hääseurueen avustajat, yleensä bestmänin tai kaason huolehtimaan illan kulusta. Aikataulutukset, ohjeet, päivän ja illan ohjelma, juonnot jne. 

                  Kuvat Janne Miettinen    Suunnittelu/design @haajajuhlasuunnittelu_orchidea    Kukat @floramore_oy

     Mutta mietintään jää, ehtivätkö he silloin itse nauttia hääjuhlasta ja olla hääparin tukena.


                    Postauksen kuvat ovat Orchidean suunnittelemista ja toteuttamista häistä.

                                   Hääpari ja koko hääseurue olivat  aivan huippuja.

                                                           Thank you K & S






 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti