torstai 12. tammikuuta 2023

 

                              Kesän 2023 häätrendit


Ulkona pyryttää lunta, mutta nyt on aika suunnata katseet ensi kesään ja tuleviin kesähäihin sekä kesäjuhliin.

Häätrendeissä on selvästi nousussa ylellisyys ja luksus. Häihin panostetaan paljon. Niiden visuaaliseen suunnitteluun kiinnitetään huomiota ja halutaan tarjota läheisille ja häävieraille elämyksiä. Bling blingiä ja kimalletta nähdään yhä enemmän. Kukka-asetelmat suurenevat ja kukista tehdään näyttäviä somistuselementtejä. Pienet koristelut ja härpäkkeet unohdetaan ja keskitytään muutamaan suurempaan somistuselementtiin, jotka toimivat juhlien katseenvangitsijoina.

Ylellisyys ei näy pelkästään somistuksessa vaan kokonaisuutena, joka sisältää hääseurueen puvut, hääparin sormukset, hääprintit, illan ohjelman sekä tietysti todella tärkeän osan eli häämenuun. Kaikki suunnitellaan huolella ja nivotaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Klassinen ajaton häätyyli on nyt trendikästä – Grace Kelly tyyliset puvut inspiroivat häätrendejä.  Kauniit, romanttiset, leveähelmaiset puvut ovat monenkin morsiamen unelma.

Signature cocktailit ovat trendilistalla. Personoidut alkudrinkit ja drinkkilistalla hääparin sekä kaason tai bestmänin drinkit.

Ulkoilmahäät ovat edelleen trendilistalla. Näyttävät, runsaat puutarhahäät tai häät luonnon keskellä.

2023 häissä panostetaan myös upeaan, hääteemaan sopivaan tilauskakkuun. Kakun leikkaus on edelleen tärkeä ohjelmanumero niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin häissä.

Vuonna 2023 vietetään häitä useamman päivän kokonaisuutena. Rehearsal dinnerit eli harjoitusillalliset ennen varsinaista hääjuhlaa ovat rantautuneet tänne meillekin. Vastaavasti useasti järjestetään hääpäivän jälkeiselle päivälle brunssi tai muuta kivaa ohjelmaa häävieraille.

Maailmalla mainitaan trendeissä myös intiimi hääseremonia ja varsinainen iltajuhla, jotka erotellaan toisistaan. Osa vieraista kutsutaan vain iltajuhliin. Näin suuri vierasmäärä saada jaettua ja varsinkin vihkiseremoniasta voidaan nauttia läheisten ja rakkaitten kesken.

Iloinen uutinen pinkkiä rakastaville: Pantonen vuoden 2023 valittu väri on Viva Magenta 18-750. Vuoden tunnusväri on tummahko, vahva pinkki. Se kuvastaa rohkeutta ja vahvuutta. Väriä tullaan näkemään sekä muodin, sisustuksen että häämaailman parissa.


                              Nämä seuraavat teemat jatkuvat varmasti edelleen

                                                    vuoden 2023 häissä:

                                                    Merenranta ja luonto

                 Kuva @studiohappymoment    Stailaus/design @haajajuhlasuunnittelu_orchidea  Kukat @floramore_oy

Merenrantahäät säilyttävät paikkansa aina häätrendeissä vuosi vuosien jälkeen. Meri on usealle elementti, joka halutaan yhdistää elämän tärkeimpiin päiviin. Merenrantahäät voidaan viettää täällä kotimaassa merenrannalla olevassa juhlatilassa tai vaihtoehtoisesti viettää Destination häät tropiikissa kuuman auringon alla.

Tänä kesänä näyttää trendinä olevan myös hääjuhlan rakentaminen omalle kesähuvilalle. Lisätilaksi hankitaan tarvittava määrä telttoja ja telttakatoksia, jotta kaikki vieraat mahtuvat istuvaan illalliseen. Ulos rakennetaan erilaisia coktail- ja juomapisteitä. Yhtenäisillä päivävarjoilla saadaan tilasta tyylikäs ja näyttävä kokonaisuus. Pääelementtinä on kuitenkin luonto ja edessä siintävä meri.

South Hampton, New England style sopii mainiosti huvila/rantahäihin.

 

                                   Maalaisromantiikka ja kartanohäät

                                                    Kuva @like2capture.com    

                       Stailaus&Design @haajajuhlasuunnittelu_orchidea  Kukat@floramore_oy

Maalaisromantiikalla on aina omat kannattajansa. Juhlatila vintin ylisillä tai juhlatilaksi remontoidussa navetassa tuo mukanaan boho tyyliä ja romantiikkaa.  

Hulppeat häät kartanomaisemissa tuovat mukanaan menneen ajan tunnelmaa mutta, jotka voidaan upeasti myös modernisoida tähän päivään.

                                                        

                                                                        Kuva @like2capture.com    

                                  Stailaus&Design @haajajuhlasuunnittelu_orchidea  Kukat@floramore_oy

                                                           Minimalistisuus

Täällä meillä pohjoismaissa on trendinä edelleen myös minimalistisuus sekä selkeä skandinaavinen tyyli niin häissä kuin sisustuksessakin. 

                                                         Cityhäät

Häät kaupungin sykkeessä. Vieraiden kuljetus tilausratikalla. Juhlat korkealla kattojen yllä modernissa, tyylikkäässä juhlatilassa.

Teemoja ja tyylejä on yhtä monta niin kuin on hääparejakin.

Trendejä tai ei, niin hääparin kannatta muistaa pitää kiinni toiveistaan ja visiostaan omasta unelmiensa hääjuhlasta.

Ja muistakaa, että kaikkea ei tarvitse tai kannata tehdä itse.

Tärkeintä on, että nautitte tästä ainutlaatuisesta päivästä yhdessä rakkaanne ja läheistenne kanssa. Tätä varten me hääsuunnittelijat olemme olemassa. Suunnittelemme ja toteutamme häät teille ja te voitte nauttia itse H-hetkestä sekä häiden odottelusta ilman stressiä.

 

        Orchidea suunnittelee ja toteuttaa teille häät ”Once in Your Life Time” – tyylillä.






 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti