lauantai 4. tammikuuta 2020

Hurmaava häävuosi 2020


                                          Upea vuosi 2020

Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä, mutta nythän tuo häähulina vasta alkaakin.
Kiitokset vielä ihanille asiakkailleni, hääpareille ja yhteistyökumppaneilleni huikeasta vuodesta 2019.


                         Orchidea Häät                                         Kuva Janne Miettinen

Pantone julkaisi vuoden 2020 värin eli Classic Blue. Saa nähdä rantautuuko tuo klassinen ja luottamusta herättävä väri myös täällä meillä häämaailmaan. Tosin tumman sininen / navy blue on ollut jo useamman vuoden suosikkivärinä varsinkin tyylikkään klassisissa häissä. Se on upea väri ja tuo mukanaan ylellisyyttä. Jos siihen vielä yhdistetään valkoisen eri sävyjä ja ripaus kultaa, niin vieraat voivat nauttia hienostuneista luxus häistä.


                         Kuva vuoden 2018 Mennään Naimisiin messuilta, Orchidean osasto

Vuoden häähumun aloittaa Mennään Naimisiin häämessut Wanhassa Satamassa 11-12.01.2020. Messuilla on upea 25-vuotis juhlavuosi. Nyt kannattaa tulla katsomaan hurmaavaa häähulinaa ja hakemaan vinkkejä ja uusia ideoita meiltä ammattilaisilta. Orchidea on Floramoren kanssa yhteisosastolla siinä keskikäytävällä. Löydät meidät, kun näe Flamingonkukkia ja flamingoja. 

Tulethan kuuntelemaan uusimmat häätrendit ja keskustelemaan juuri teidän häiden hääsuunnittelusta. Floramoren Tanja kertoo sinulle myös ihastuttavista hääkukista. Otathan osaa myös messuarvontaamme.

Messuilta löydät myös Suomen Hääsuunnittelijat ry:n loihtimia malliesimerkkejä vihkikaarista sekä  Orchidean inspiraatio pöytäkattauksen.Tänä vuonna ei ole unohdettu myöskään pieniä kullannuppuja, sillä messuilta löytyy myös rauhallinen mammatila. Näin tulevan morsiamen, hääparin tai hääseurueen on helpompi ottaa mukaan myös perheen pienokainen.


                                     Orchidea Kids     Kuva Mainosstudio Sanna H


         Tervetuloa viettämään vauhdikasta ja inspiroivaa messuviikonloppua
                                Mennään Naimisiin Häämessuille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti