lauantai 1. helmikuuta 2020

Glamouria, englantilaista puutarhaa ja ripaus Ranskan Rivieraa


                                          Roihuava Rakkaus

                             Glamouria, englantilaista puutarhaa ja ripaus Ranskan Rivieraa.

Olimme jo jonkin aikaa Tanjan kanssa halunneet esitellä hääpareille uusia tuulia ja trendejä maailmalta ja näyttää eri tyylisiä hääsomistuksia. Vanha roosa ja puuterinsävyt ovat olleet morsianten suosiossa jo muutaman vuoden mutta nyt halusimme tuoda esille jotain uutta ja intohimoisempaa.Idea kuvauksiin lähti siitä, kun tutustuimme vanhaan, täysin uusittuun juhlatilaan Villa Ivan Faliniin, joka sijaitsee Vuosaaressa golfkentän lähistöllä ja aivan meren rannalla. Huvilan upeat, tilat veivät meidät ajatuksissamme tuonne 1900 luvun alkupuolelle ja jo syksyn tuoksu ja illan hämäryys syvensivät mielikuvaamme. Tällä kertaa toteutettaisiin upeat syyshäät, runsain värein. Syksyn tummat, marjaisat värit ja ripaus kultaa veivät meidät hetkessä vuosikymmenien taakse. Juhlatila taipuu moneen emmekä halunneet unohtaa nykypäivää, vaan loihdimme trendikkään mutta ylellisen somistuksen tälle ihastuttavalle mallihääparillemme.Teemaan sopivat, elegantit puvut saatiin Aurora Raiskisen Hollywood mallistosta sekä Anna Lindhin mallistosta. Molemmat pukusuunnittelijat aivan huippuja.
Pöytäkattauksen sävytimme marjaisiin sävyihin. Tanja loihti pöytään näyttävät, runsaat korkeat kukka-asetelmat ja lisukkeeksi pienemmät kimput alas pöytätasolle. Halusin mukaan runsasta englantilaista puutarhan tunnelmaa. Kultaiset aterimet ja kultareunuksin koristetut lasit viimeistelivät kattauksen. Menukorit ja paikkakorit suunniteltiin hääjuhlan teeman ja kukkien sävyihin sopiviksi. Kullanvärinen foliointi toi siihen mukaan hyppysellisen luksusta. Antiikkikynttilänjalat ja kullanväriset tuikkulasit laitettiin pöytään tuomaan siihen valoa ja lisätunnelmaa.Villan yläkertaan, romanttisen kaari-ikkunan alle katoimme myös seuraavan päivän brussin kahdelle, Ranskan Rivieran hengessä. Hääpari oli kihlautunut Nizzassa ja ihastunut Ranskan Rivieraan ja sen runsaaseen, glamouria tihkuvaan tyyliin.
Vielä runsaat kukat ja paljon kynttilöitä Villan portaikkoon ja tunnelma oli valmis.

Saimme upean Rita Miklanin valokuvaajaksi. Rita, jos kuka ottaa huikeita kuvia ja saa vangittua tunnelman kuviin. Upea häävalokuvaaja.

Hääparin stailauksessa on pääroolissa pukujen lisäksi myös asusteet sekä erityisesti meikki ja hiukset. Kampaajamme Jaana loihti morsiamelle tyyliin ja persoonaan sopivan häämeikin ja -kampauksen. Sulhanenkin stailattiin kuvauskuntoon.Oih, unohdin kokonaan Tessan, kauniin, ylvään saksanpaimenkoiran, joka oli mukana häähulinassa. Tessa vähän aluksi vierasti uutta tilannetta mutta jo hetken kuluttua juoksenteli juhlapaikalla kukkaseppele kaulassa kuin kotona konsanaan. Jos joku teistä miettii oman rakkaan lemmikkinsä mukaan ottamista hääjuhlaan tai vihkiseremoniaan, niin se voi olla hyvin mahdollista, kunhan lemmikki vain on tottunut vieraisiin ihmisiin ja on käytökseltään rauhallinen. Meidän jo poisnukkunut, suurikokoinen vahtikoiramme, rakas Lilomme olisi kylläkin laittanut juhlatilan ehkä uuteen järjestykseen.

Lisää kuvia voit käydä katsomassa Häät-lehden uusimmasta lehdestä.

Inspiraatiokuvaukset:
Idea: Sonja Wikström, Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea sekä Tanja Lähdeoja, Floramore oy
Suunnittelu ja toteutus: Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea, Floramore oy
Valokuvaaja: Rita Miklan, Rita Miklan Photography
Juhlatila: Villa Ivan Falin, Tiina Rantaniemi
Pöytäkattaukset, somisteet: Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea
Kukat: Floramore Oy
Printit: Crocus Paperi
Hiukset ja meikki: Saint Katariina, Jaana lauronen
Korut: Annette Tillander
Kakku: Kakkukonditoria Tårta på tårta
Morsiamen hääpuvut: Aurora Raiskinen, pukusuunnittelija sekä AnnaLindh, pukusuunnittelija
Sulhasen asu: Gasell gp, Petri Palovaara
Mallit:Anna Taimi, Riina Saltioja, Arttu Ojaranta
@floramore
@haajajuhlasuunnittelu_orchidea
@ritamiklan
@villaivanfalin
@annalindhofficial
@auroraraiskinen
@gasellgp
@annettetillander
@@saintkatariina
@crocuspaperi
@kakkukonditoriatartapatarta
@annataimi
@ridiana_j
@arttuojaranta
@haat.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti