sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Vuoden 2020 uusimmat häätrendit

                      Vuoden 2020 Häätrendejä

1. Persoonallisuus/Yksilöllisyys

Perinteistä hääetikettiä voidaan rikkoa. Korostetaan omia toiveita ja näkemyksiä unelmien hääjuhlasta.

2. Pantonen vuoden 2020 väri, Classic Blue


                                      Kuvaajana Janne Miettinen                                         K
Tälle vuodelle häidenkin värimaailma on muuttumassa. Pehmeiden pastellisävyjen kuten puuterinsävyn rinnalle tai tilalle tulee tummempia, syvempiä värejä kuten marjaisat värit.
Pantone julkaisi vuoden väriksi Classic Bluen, klassisen sinisen, jota varmasti tullaan näkemään tänä vuonna häämaailmassa  kuten puvuissa, somistuksessa ja printeissä.

Kulta ja hopea ovat trendikkäitä tänä vuonna, mutta ruusukulta on siirtymässä taka-alalle, ainankin tuolla suuressa maailmassa.

3. Somistuselementit

                                             Kuvaajana Janne Miettinen

Somistuksessa korostetaan suuria somistuselementtejä kuten karkki- ja herkkubuffet, joka onkin ollut jo muutaman vuoden suosittu. Nyt se saa seurakseen mm. Photo Boothin, whisky-sikaribaarin, miksei myöskin kaakaobaarin.

4. Tyyli


Tyylissä in on tälle vuodelle 2020 luksus ja vielä kerran luksus ja vastaavasti myös hyvinkin minimalistinen tyyli. Boho-tyyli on pikkuhiljaa siirtymässä taustalle.

5. Luonto / Metsä
Luonto ja metsä on nousemassa hyvää vauhtia yhdeksi suosituimmaksi hääteemaksi. Somistus ulotetaan ulos asti ja hääjuhla voidaan rakentaa luonnon keskelle tai metsän siimekseen. Kunhan täällä meillä pohjolassa otetaan huomioon meidän vaihtelevat sääolosuhteet. Teltoilla ja katoksilla voidaan loihtia upea juhlatila ja hääjuhla tarpeen tullen tähtitaivaan alle.

6. Kukat

                                           Kuvaajana Janne Miettinen

Vuoden 2020 häätrendinä on käyttää joko paljon pelkkää vihreää tai vastaavasti paljon pelkkiä kukkia. Kuivakukat ja heinät ovat suosittuja ja niitä voidaan yhdistellä myös elävien kukkien kanssa.

7. Ekologisuus

Ekologisuus näkyy valinnoissa.

Käytetään lähiruokaa, valitaan mm. kotimaisten pientuottajien juomia. Käytetään kotimaista lihaa lähitiloilta ja vastaavasti myös kotimaista kalaa.

Printtituotteet voidaan tehdä ekopaperista.

Tilataan yhteiskuljetus häävieraille.

Kierrätetään ja vuokrataan somisteita.

Jaetaan kukat hyväntekeväisyyteen tai valitaan kukkia, jotka voidaan ottaa hyötykäyttöön hääjuhlan jälkeen.

8. Uusi 20-luku

Tänä vuonna nähdään varmasti myös jälleen 20-luvun glamouria juhlien teemana.

Tässä ainakin osa vuoden 2020 häätrendeistä, joita on ennustettu tulevan suosituksi myös täällä meillä. Aika sitten näyttää mitkä trendeistä tuntuvat kotiutuvan tänne meille ja syrjäyttääkö mm. tuo klassinen sininen nuo hempeät, ihastuttavat pastellisävyt. Veikkaanpa, että tänä kesänä nähdään kaikesta huolimatta paljonkin puuterinsävyjä ja hennon vaaleanpunaista. Olisikohan myös hento vaaleansininen tulossa uutena tähän häiden väripalettiin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti